Thermia

Thermia Atlas

nuo € 12272

Gruntas–vanduo šilumos siurblys Thermia Atlas yra efektyviausias ir pažangiausias šilumos siurblys šiandieninėje rinkoje. Tai yra pirmas geoterminis šilumos siurblys, kurio SCOP viršija 6.0 (SCOP 6.15). Atlas yra dviejų galingumų ir turi integruotą boilerį.

  • Galingumas 3-12 kW ir 4-18 kW
  • SCOP – 6.15
  • 545 l karšto vandens
Produkto pasiūlymas
oras vanduo šilumos siurbliai galingumas

Geriausias skandinaviško dizaino ir funkcionalumo pavyzdys

Geoterminis šilumos siurblys Thermia Atlas yra premium klasės šilumos siurblys. Atlas turi kintamos srovės kompresorių, kurio dėka šilumos siurblys nuolat prisitaiko prie energijos poreikio ir užtikrina optimalų šildymo efektą, sunaudodamas kuo mažiau energijos. Šiai dienai Atlas efektyvumas yra nepralenkiamas. Tai yra pirmas geoterminis šilumos siurblys, kurio SCOP viršija 6.0 (SCOP 6.15).

Karštas vanduo – 545 litrai

Thermia šilumos siurbliai su HGW technologija ir integruotu 184 litrų boileriu vienu ypu gali paruošti 545 litrų karšto vandens (+40°C). Atlas turi tris skirtingus karšto vandens ruošimo režimus: ekonomišką, įprastą ir komfortišką. Jei karšto vandens poreikis nedidelis, galite pasirinkti kuo mažesnį energijos suvartojimą. Arba galite pasirinkti aukštesnę komforto temperatūrą ir didesnį ruošiamo karšto vandens kiekį. Bet kokiu atveju, jūs visada turėsite galimybę patenkinti savo poreikius kaip įmanoma ekonomiškiau.

Tylus garsas – 30-43 DB

Kurdama Atlas, Thermia siekė sukurti tyliausiai veikiantį šilumos siurblį. Dėl naujų akustinių sprendimų, vibracijos ir garso slopintuvų bei įmontuotų lanksčių žarnų Atlas skleidžiamo triukšmo lygis itin žemas. Veikimo metu jis skleidžia 30 dB (A) garsą, atitinkantį šnabždesį. O tai reiškia, kad šilumos siurblį galite įmontuoti bet kurioje savo namų vietoje.

Skandinaviškas dizainas

Atlas turi spalvotą stiklinį jutiklinį ekraną, kuris suteikia subtilų kokybės įspūdį. Naujasis ekranas ne tik pagerina bendrą šilumos siurblio dizainą, bet dėl jo vaizdas ekrane yra ryškesnis. Valdiklio ikonos yra patogios ir lengvai suprantamos vartotojui. Atlas priekinė panelė yra sidabriškai pilkos spalvos, o šonai – tamsiai pilkos spalvos, kas labai pasiteisino Calibra modeliui. Kaip ir ankstesniuose Thermia šilumos siurblių modeliuose, naujasis Atlas turi stogelį ant šilumos siurblio viršaus. Dėl jo instaliacija atrodo tvarkingiau ir leidžia paslėpti kai kuriuos vamzdynus.

Išmani valdymo sistema

Šildymo sistema koordinuojama ir valdoma valdikliu. Thermia šilumos siurbliai veikia precizišku tikslumu, jūsų namuose sukurdami geriausią įmanomą mikroklimatą mažiausiomis galimomis sąnaudomis. Be standartinių savybių, Atlas pasižymi ir sudėtingesnėmis funkcijomis nei kiti šilumos siurbliai Thermia produktų kataloge:

  • Spalvotas jutiklinis ekranas ir intuityvus meniu
  • Vidinis kambario temperatūros daviklis
  • Išsami temperatūrų ir kreivių apžvalga
  • Du šildymo/vėsinimo kontūrai
  • Sąsaja su BMS (pastatų valdymo sistema) – išmaniems namams
  • Smart Grid (EVU)
  • Energijos šaltinio valdymas
  • Akumuliacinė talpa
  • Plug-and-play programinės įrangos atnaujinimas per USB

Thermia Altas išsprendžia šildymą, vėsinimą (įsigijus vėsinimo modulį), gali šildyti baseiną ir dirbti kartu su saulės kolektoriais.

 

Klientų atsiliepimai

Švediška kokybė. „Permokėjimas” už ją yra labai nedidelis. Manau, kad gamintojo ir profesionalaus paslaugos teikėjo pasirinkimas yra labai svarbus. Šioje vietoje taupyti nebūtų prasminga.

Gintautas Migonis Ūkininkas, verslininkas, „Baltos avies” kooperatyvo vadovas

Viskas buvo įrengta kokybiškai, atsižvelgiant į norus ir terminus. Žinau, kad paskambinęs bendrausiu su tais pačiais žmonėmis, su kuriais bendravau prieš 15–20 metų. Manau, kad tokia ilgalaikė kliento ir paslaugų teikėjo partnerystė yra vertybė.

Vilmantas Marcinkevičius Menininkas

Geoterminio šildymo funkcijos yra labai patrauklios. Pavyzdžiui, vėsinimo sistema vasarą leidžia komfortiškai jaustis patalpoje. Jausmas toks lyg karštą dieną įeitum į senovinį plytų pastatą. Be to, priešingai nei kondicionieriaus skleidžiama, ši vėsa yra maloni. Dėl to, kad vėsinama yra iš grindų, o ne pučiamas šaltas oras.

Mindaugas Vanagas „Citus” vadovas

Išties vykdome nemažai projektų, todėl galiu drąsiai lyginti. Galvodamas apie projektą, kurį vykdėme kartu su Nordic Logic, procesą vertinčiau labai gerai. Viskas vyko sklandžiai ir buvo ne tik atlikti sutarti darbai, bet ir dar daugiau. Matėme rangovo pastangas ir atsidavimą.

Dalius Trumpa AB „Rokiškio Sūris” vadovas

Išmanusis valdymas

Thermia Atlas turi išmanų valdymą per aukštos skyros spalvotą stiklo jutiklinį ekraną, o nuotolinis valdymas Thermia Online įeina į standartinę įrangos komplektaciją. Taip galėsite stebėti ir valdyti šilumos siurblį per nuotolį, be jokių abonentinių mokesčių.

  • Nuotolinis šilumos siurblio valdymas internetu
  • Gedimo atveju, serviso inžinierius taip pat gali atlikti sistemos patikrinimą per nuotolį
Techninės savybės
1218
Šaltnešis
Tipas
Kiekis
Nominalusis slėgis

kg
Bar(g)
R410A
1,4
45
R410A
1,95
45
Kompresorius
Tipas
Alyva
Scroll
POE
Scroll
POE
Elektrinė dalis, trifazis
Tinklo įtampa
Vardinė galia, kompresorius
Vardinė galia, cirkuliaciniai siurbliai
Papildomas kaitintuvas, 3 pakopų
Srovė(šilumos siurblys+papildomas kaitintuvas)
V
kW
kW
kW
A
400
4,5
0,2
(0)/3/6/9
(10)/16/20/25
400
6,7
0,3
(0)/3/6/9
(13)/20/25/32
Efektyvumas
SCOP Grindinis šildymas (35°C)
SCOP Radiatoriai (55°C)
COP
5,86
4,39
4,75
6,15
4,55
4,98
pilna specifikacija Parsisiųsti pdf
Domina šis produktas? Mes galime atsakyti į visus klausimus

Thermia Atlas užklausa

    Tel. numeris:
    +370 611 56 798
    el. paštas
    hej@nordiclogic.lt
    ADRESAS
    Vinciūniškių g. 4, Vilnius
    Kiti produktai
    Toshiba
    Toshiba Estia
    nuo € 5662
    • Efektyvus šildymas iki -20°C
    • Efektyvus vėsinimas iki +43°C
    • Dviejų zonų kontrolė
    Toshiba Estia R32
    Produktas
    Thermia
    Legend
    nuo € 6170
    • Optimalus kainos ir kokybės santykis
    • Šaltnešis R452B
    Produktas